До садиби Медведчука прийшли із вогнем та петардами. ВІДЕО

 

Представники партії “Національний корпус” та громадської організації “Національні дружини” прийшли до будинку голови політради “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука і закидали подвір’я фаєрами і петардами.

Як повідомляє “Новинарня“, про це активісти відзвітували у соцмережі Facebook у середу, 27 березня.

“Після візиту до СБУ та передачі звернення Національний корпус завітав до маєтку Медведчука”, – зазначається в повідомленні.

До цього близько трьох десятків представників політпартії “Національний корпус” пікетували будівлю Служби безпеки України з вимогою притягти до кримінальної відповідальності лідера проросійської організації “Український вибір” Віктора Медведчука.

Як інформувала “Новинарня“, вчора ГПУ обіцяла, що за візит до Кремля щодо Бойка і Медведчука зареєструють кримінальне провадження.

Читайте також:
“Москва сльозам не вірить”: Порошенко відреагував на візит Бойка та Медведчука до РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна