“Москва сльозам не вірить”: Порошенко відреагував на візит Бойка та Медведчука до РФ

 

Президент України Петро Порошенко засуджує візит до Росії кандидата в президенти Юрія Бойка і лідера руху «Український вибір – Право народу», члена партії «За життя» Віктора Медведчука.

Як повідомляє “Новинарня“, про це президент заявив у суботу, 23 березня, під час участі у раді регіонального розвитку у Чернівецькій області, передають “Новости Донбасса“.

«Економіку вони обговорюють … Вони обговорюють як знову посадити Україну на російську газову голку, вони вже союзи обговорюють, які будуть створені після президентських виборів, після парламентських виборів, і вони зараз вже стверджують, що всі об’єднаються. Проти кого вони об’єднаються? Проти України, проти кожного з нас », – сказав Порошенко.

Президент вважає, що представники одних політичних сил поїхали в Москву, а представники інших політичних сил готові в Україні стати на коліна перед президентом Російської Федерації.

«Ці поповзли, а інші – тут, з екранів телебачення інформують, що вони стануть на коліна і будуть плакати. Друзі, хочу нагадати всім – Москва сльозам не вірить », – сказав Порошенко.

За його словами, президент РФ Володимир Путін, переконавшись, що не може перемогти Україну на фронті, хоче змінити її зсередини і змінити владу.

«Москва бачить силу НАТО, і вона не наважиться напасти на силу Альянсу. Москва бачить сильну українську армію і розуміє, що ціна за безвідповідальне рішення широкої агресії проти нашої держави значно зросте, тому у Путіна тому є план змінити тактику – не через перемогу на фронті – вона вже для нього неможлива, а змінити владу в Україні зсередини, оскільки тоді стане можливим і зміна нашого європейського і євроатлантичного курсу », – зазначив Порошенко.

Як інформувала “Новинарня“, у п’ятницю, 22 березня Юрій Бойко та Віктор Медведчук провели зустріч із прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим. Обговорювали, у тім числі, і газове питання.

Читайте також:
Візит Бойка та Медведчука в Москву та попереджений в Харкові теракт можуть бути пов’язані, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.