За візит до Кремля щодо Бойка і Медведчука зареєструють кримінальне провадження, – ГПУ

 

За фактом незаконного перельоту голови політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука і кандидата в Президенти України Юрія Бойка до Москви у середу, 27 березня, буде зареєстроване кримінальне провадження.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 27 березня, сказав під час засідання уряду генпрокурор Юрій Луценко, передає “Укрінформ“.

“Сьогодні буде зареєстроване кримінальне провадження про незаконний перетин кордону”, – сказав він.

Луценко додав, що у нього є питання не лише до посадовців Державіаслужби, які пропустили літак з Медведчуком і Бойком до Москви, але і до працівників Державної прикордонної служби України.

“Питання є не тільки до Державіаслужби, а й до Прикордонної служби, яка пропустила згаданих осіб всупереч встановленого порядку. Тим не менше, провадження буде зареєстроване і законна реакція не забариться”, – зазначив генпрокурор.

Як інформувала “Новинарня“, Бойко та Медведчук  минулого тижня їздили на переговори в Москву

Читайте також:
“Москва сльозам не вірить”: Порошенко відреагував на візит Бойка та Медведчука до РФ

Візит Бойка та Медведчука в Москву та попереджений в Харкові теракт можуть бути пов’язані, – СБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна