Боксер Усик відмовився від бою із росіянином

 

Український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, Олександр Усик відмовляється від титулу чемпіона за версією WBA і не буде відстоювати його проти росіянина Дениса Лебедєва.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Усик розповів у середу, 27 березня, у своєму акаунті в Instagram.

Спортсмен зазначив, що Всесвітня боксерська організація (WBA) зобов’язала його боксувати з претендентом на цей пояс росіянином Денисом Лебедєвим, але цей бій не відбудеться, оскільки Усик планує перейти суперважку вагову категорію.

“Я відмовляюся від пояса, я не хочу щоб він просто так у мене був. Нехай хлопці за нього боксують, це нормально”, – заявив він.

Відзначимо, що Олександр Усик є чемпіоном світу за версіями WBC, WBO, IBF і WBA, а також володіє поясом журналу The Ring. Перший бій в суперважкій вазі Усик проведе проти камерунця Карлоса Такама 18 травня в Чикаго.

Як інформувала “Новинарня“, у листопаді 2018 року Усик відстояв звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Читайте також:
Українець Усик у Москві побив росіянина і став абсолютним чемпіоном світу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна