31 березня на окупованій Луганщині готують концерт, куди змушують йти студентів, — соцмережі

 

Жителі окупованої території Луганської області масово отримують анонімні запрошення на концерт російських виконавців 31 березня у Луганську.

Про це повідомляють інтернет-користувачі у Facebook-спільноті “Регион-13”, передає “Громадське радіо”.

Час концерту —  12:00. Якщо людина піде на цей захід, то навряд чи вона зможе вчасно потрапити на підконтрольну територію на виборчу дільницю.

Незрозуміло також, чому саме у цей день угруповання “ЛНР” вирішило влаштувати “святковий концерт”. В оголошенні ніби пропонують у такий спосіб зустріти “русскую и донбасскую весну”.

Але ті події, які на окупованих територіях називають “русской весной”, у 2014 році відбувалися на початку березня, а не наприкінці. Про це пишуть учасники спільноти.

Одна із користувачок зазначила, що студентів змушують йти на концерт. Та погрожують “записами в особисту справу” тим, хто не хоче йти на концерт.

Учасники спільноти зазначають, що відповідні повідомлення вони отримують від місцевого оператора “Лугаком”, який утворився після окупації.

Нагадаємо, що бойовики “ЛНР” перед виборами президента України розповсюджують інформацію про те, що українська сторона збирається закрити КПВВ “Станиця Луганська”, а людей направити на КПВВ “Золоте”, яке, за їхньою версією, заміноване бійцями ЗСУ.

В Луганській обласній військо-цивільній адміністрації заявили, що це — неправдива інформація, а КПВВ “Станиця Луганська” у день виборів працюватиме у посиленому режимі.

Читайте також:
На 31 березня Кремль в окупованому Донецьку готує масові провокації, ймовірно — з жертвами, — ІС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.