Смерть під Авдіївкою: дніпрянин Сергій Валах з 93-ї ОМБр підірвався на міні

 

20 березня від підриву на міні загинув старший солдат 93-ої омбр “Холодний Яр” 34-річний Сергій Валах, псевдо “Борода”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 22 березня, пише 93-тя омбр “Холодний Яр” у Facebook.

“Того вечора екіпаж бойової машини старшого солдата Валаха відправився придушити вогонь знахабнілого ворога. Дорогою бойова машина наїхала на міну“, – кажуть у бригаді.

Валах прийняв на себе головний удар від вибуху внаслідок якого отримав тотальні опіки четвертого ступеня, не сумісні з життям. Двоє інших членів екіпажу лишилися живі, проте також отримали опіки різного ступеню тяжкості.

Вдома у Сергія лишились батько, 15-річний син та вагітна дівчина.

Додамо, що за підсумками 20 березня прес-центр ООС не повідомляв про бойові втрати, але згадував про те, що троє воїнів отримали поранення.

Як інформувала “Новинарня“, 21 березня, під час виконання бойового завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі загинув солдат Максим Сирін із 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр”.

Читайте також:
Зустріч 93-ї бригади: почесне найменування, звільнені кілометри, сім полеглих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.