У Верховну Раду принесли російські безпілотники

 

На засідання неформальної депутатської групи «Мінська платформа» принесли два безпілотники російського виробництва, які збили українські військові в небі над Донбасом.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 22 березня, пишуть “Новости Донбасса“.

Представник України в групі з безпеки на переговорах в Мінську генерал Богдан Бондар оголосив, що це безпілотники «Орлан-10» і «Елерон-3СВ». Він підкреслив, що другий літальний апарат українські армійці збили 28 лютого в районі Новолуганського, коли той коригував ведення вогню.

Генерал додав, що таких безпілотників немає на озброєнні ЗСУ, але вони є у РФ.

Перша заступниця Голови ВРУ Ірина Геращенко додає, що безпілотники – “яскравий факт російської присутності на окупованому Донбасі”.

Як інформувала “Новинарня“, на Донбасі військові збили російський безпілотник “Елерон”. Гвардійці пропустили його через першу позицію та відкрили загороджувальний вогонь по безпілотнику зі штатної стрілецької зброї.

Читайте також: 
ОСи на Приазов’ї захопили російський безпілотник “Гранат-2”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.