“Друг України і мій друг”: Порошенко сказав, що підтримує посла США Йованович

 

Україна високо цінує відносини стратегічного партнерства із Сполученими Штатами Америки і вклад посла США в Україні Марі Йованович у розвиток українсько-американських відносин.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 22 березня, заявив Президент Петро Порошенко у виступі на урочистостях з нагоди 27-ї річниці створення Служби безпеки України, передає кореспондент “Укрінформу“.

“Я наголошую: вона як представник США, як держави і президента США Дональда Трампа, великого друга України і великого мого друга, має повну мою підтримку“, – акцентував глава держави.

Президент додав, що Україна високо цінує відносини стратегічного партнерства із Сполученими Штатами Америки на засадах чіткої двопартійної підтримки.

“Відносини з Вашингтоном ще ніколи не були настільки ефективними, предметними, як сьогодні. І як глава держави я особисто доклав до цього значних зусиль і дуже ціную цей справді важливий актив нашої міжнародної політики”, – сказав Порошенко.

Як відомо, генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю виданню The Hill заявив, що посол США в Україні Марі Йованович дала йому список людей, яких попросила “не переслідувати”. Також Луценко заявив, що розслідує втручання з України у вибори в США на користь Клінтон.

Як інформувала “Новинарня“, Дональд Трамп у соцмережі відреагував на статтю про Луценка.

Читайте також:
Заяви Луценка щодо Йованович неправдиві, – Держдеп

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна