“Українська змова постає”: Трамп відреагував на статтю про Луценка

 

В своєму твіті, виданому в середу ввечері, президент США Дональд Трамп процитував журналіста видання The Hill, який писав про інтерв’ю українського генпрокурора Юрія Луценка.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в четвер, 21 березня, пише видання “Голос Америки”.

“Джон Соломон: Російська змова зникає, а українська змова на допомогу Клінтон постає”, – написав Дональд Трамп.

Нагадаємо, що в інтерв’ю виданню The Hill, оприлюдненому 20 березня, Луценко заявив, що відкриває кримінальне провадження про ймовірні спроби громадян України втрутитися у вибори президента США 2016 року.

“Український генеральний прокурор повідомив у інтерв’ю опублікованому в середу The Hill.TV, що він розпочав розслідування стосовно того, чи правозахисний апарат його країни навмисно здійснив витік фінансових документів протягом президентської кампанії 2016 року про тогочасного голову кампанії Трампа Пола Манафорта, сподіваючись схилити вибори на користь Гілларі Клінтон”, – йдеться в колонці.

Як інформувала “Новинарня“, у Державному департаменті США сказали, що заяви Луценка щодо Йованович – неправдиві.

Читайте також:
У Трампа анонсували закриття трьох національних редакцій “Радіо Свобода”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна