Марчук озвучив втрати у зоні ООС із початку “весняного перемир’я”

 

З 8 березня 2019 року, станом на 22 березня, на Донбасі загинуло п’ятеро військовослужбовців з особового складу Об’єднаних cил.

Про це заявив представник України у тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук під час спільного брифінгу з першим заступником голови Верховної Ради, представником України в гуманітарній підгрупі ТКГ Іриною Геращенко.

“За цей час бойові втрати особового складу Обєднаних сил: безповоротні, тобто загиблі – 5, і санітарні, тобто поранені – 15. Всього 20 чоловік. Це всього-на-всього з 8 березня”, — сказав Марчук.

Нагадаємо, представник України у ТКГ з урегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук раніше повідомив, що з 00:00 годин 8 березня у зоні бойових дій на Донбасі запроваджується режим тиші, який діятиме безстроково.

Однак, у зоні ООС продовжуються ворожі обстріли.

Читайте також:
Окупанти розміщують танки та міномети біля житлових будинків, – ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна