“З глузду з’їхав?” Путін раптово заговорив в окупованому Криму українською. ВІДЕО

 

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до окупованого РФ Криму у понеділок, 18 березня, заявив, що “російський та український народи ніколи не сварилися”, а непорозуміння у нього “лише з українською владою”.

Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

“Упевнений на сто відсотків, що українці не відчувають в Росії якесь обмеження, ні в чому, абсолютно. І зокрема в Криму, упевнений. Російський і український народи ніколи не сварилися. І зараз вони, на моє глибоке переконання, у сварці не перебувають”, — стверджує Путін.

Російський президент заявляє, що у нього є лише непорозуміння із “сьогоднішнім керівництвом України”.

“У нас нерозуміння тільки з сьогоднішнім керівництвом України, з яким навряд чи можна зварити кашу і домогтися якогось позитивного розвитку наших відносин. Те, що вони творять, іноді просто викликає острах і здивування, так і хочеться запитати українською: “З глузду з’їхав чи що?”. Тому, як тільки здоровий глузд переможе, ми на рівні керівництва теж будемо вибудовувати відносини”, — сказав Путін.

Як повідомляла “Новинарня“, у понеділок, 18 березня, президент держави-агресора незаконно відвідує окупований Кримський півострів та бере участь у “заходах” із нагоди п’ятої річниці анексії.

Читайте також:
Україна не поверне Крим силою, бо це стане військовою катастрофою, – Волкер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна