Затримали підозрюваного у вбивстві працівника АП Бухтатого

 

Правоохоронці оголосили про підозру чоловіку, що напав на працівника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

“За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №10 слідчими поліції оголошено підозру 25-річному громадянину Республіки Вірменія у вчиненні розбійного нападу на 46-річного місцевого мешканця”, – йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, надвечір 13 березня, близько 23:50, перебуваючи на вул. Багговутівській у столиці, підозрюваний разом із ще одним зловмисником, будучи напідпитку, помітили невідомого чоловіка і вирішили напасти на нього. Метою злочинців було пограбування.

“Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого той впав на землю. Після цього заволоділи його особистими речами, а саме мобільним телефоном та банківською карткою і втекли з місця вчинення злочину”, – розповіли у столичній прокуратурі.

Як повідомляла “Новинарня“, тіло Олександра Бухтатого вранці 14 березня у Шевченківському районі Києва знайшли перехожі.

Згодом виявилося, що загиблий – це співробітник Адміністрації Президента.

Попередньо, чоловік помер внаслідок хронічної ішемічної хвороби серця, однак остаточно причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Наразі затриманому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу).

У нього вилучили речовий доказ – мобільний телефон потерпілого.

Читайте також:
Застрелений у Києві Кисельов не є свідком у справі “діамантових прокурорів”, — ГПУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна