Вірменина, після нападу якого помер працівник АП, арештували на два місяці

 

Шевченківський райсуд Києва заарештував на 60 діб іноземця, якого підозрюють у розбійному нападі на співробітника адміністрації президента України, після чого той потерпілий помер.

Про це в п’ятницю, 15 березня, повідомила прес-служба столичної прокуратури.

“25-річному громадянину Вірменії інкримінують ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу). Особу другого нападника встановлюють”, – ідеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що ввечері 13 березня на вулиці Багговутівській у Києві підозрюваний та його спільник напали на незнайомого їм чоловіка, кілька разів вдарили його по голові, відібрали телефон та банківські картки. Вранці тіло потерпілого знайшли перехожі.

Як з’ясувалося, жертвою нападу виявився головний консультант Головного департаменту інформаційної політики адміністрації президента України Олександр Бухтатий.
14 березня гаданого грабіжника затримали й висунули йому підозру.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна