Помер капелан-парамедик “Госпітальєрів” Сергій Мороз “Фрост”

 

Уночі 13 березня після тривалої хвороби в лікарні помер водій-парамедик батальйону “Госпітальєри”, відомий військовий капелан Сергій Мороз, позивний “Фрост”.

Про це в мережі “Фейсбук” повідомила дружина Сергія Тетяна Мороз.

“Ми тримали один одного за руки в самі важкі часи. Ми любили один одного незважаючи ні на що. У мене в серці мир і спокій, тому що ти зараз з нашим Небесним Татом і в Ісусових обіймах. Чекаю на зустріч, моє кохання”, – написала вона.

Як повідомлялаНовинарня“, Сергій та Тетяна боролись з онкологічними захворюваннями , обоє перенесли операції та курси хіміотерапії.

Друзі та побратими висловлюють співчуття родині Сергія в соцмережі, а також просять небайдужих допомогти.

“УВАГА!!! Потрібна ДОПОМОГА родині!
Давайте допоможемо Тетяні Мороз з похоронами і підтримаємо дівчину.
У Сергія лишилося два сини. Прошу допомогти, хто скільки може!
Картка Тані: 5168 7422 0370 6431 Приватбанк

Сьогодні (14 березня) День добровольця, Сергій ним був. Зробимо найкращий подарунок, якщо підтримаємо його родину у важкий час!” – пишуть друзі у “Фейсбуці”.

Сам Фрост у інтерв’ю виданню “Курс” кілька місяців тому казав: “Це твоя країна, твоя держава… Москалі, росіяни тут накерувалися вже. І я для себе визначив: не хочу того ще раз”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна