Президент ініціював звільнення голови Полтавської ОДА

 

Президент України Петро Порошенко звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з пропозицією підготувати подання на звільнення голови Полтавської ОДА Валерія Головка та його першого заступника Андрія Пісоцького.

Про це Порошенко повідомив під час форуму “Від енергоефективності до енергонезалежності” у вівторок, 12 березня, передає УНІАН.

“Сьогодні я прошу пана прем’єр-міністра, звертаюся до нього з пропозицією надіслати мені подання на звільнення голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка та його першого заступника пана Андрія Пісоцького”, — заявив він.

За словами Порошенка, до них виникли серйозні претензії Національного антикорупційного бюро України та представлені відповідні докази.

“Для об’єктивного розслідування буде краще, щоби пан Головко не обіймав високої державної посади”, — підкреслив глава держави.

Нагадаємо, 22 лютого детективи НАБУ провели обшуки за місцем роботи та проживання ряду посадових осіб Полтавської облдержадміністрації, серед них був Головко.

Чиновників підозрюють у вимаганні та отриманні хабарів у вигляді сотень тисяч доларів, елітних машин і цінних гаджетів.

Головко всі звинувачення з цього приводу відкидає, а проведення обшуків вважає політичною провокацією.

Читайте також:
Депутат-“радикал” отримав 10 років ув’язнення за вбивство свободівця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна