Канал HBO представив трейлер серіалу “Чорнобиль”. Прем’єра – цієї весни

 

Американська компанія HBO оприлюднила трейлер художнього мінісеріалу “Чорнобиль” (Chernobyl), який у максимально реалістичній формі розповість про аварію 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції в Українській РСР.

Трейлер на офіційному YouTube-каналі НВО був викладений 11 березня, за півдоби він зібрав понад 36 тисяч переглядів.

Фільм складається з п’яти серій.

Сценарій до нього написав Крейг Мазін (“Без почуттів”, “Дуже страшне кіно-3, -4”, “Похмілля-2, -3”, “Білосніжка і мисливець-2”, “Ангели Чарлі” (2019)), режисер – Юхан Ренк, відомий за роботою у серіалі “Пуститися берега” (Breaking Bad).

Роль головного героя, вченого Валерія Легасова, зіграв Джаред Гарріс (“Шерлок Холмс: Гра тіней”, “Божевільні” Mad Men, “Помпеї”, “12 друзів Оушена”).
У проекті також відпрацювали Стеллан Скарсгард, відомий багаторічною співпрацею з Ларсом фон Трієром (“Розсікаючи хвилі”, “Та, що танцює у темряві”, “Доґвілль”, “Меланхолія”) – він втілив образ радянського функціонера Бориса Щербини, та Емілі Вотсон (“Міс Поттер”, “Еквілібріум”, “Розсікаючи хвилі”), чия роль – фізик-ядерник Уляна Хом’юк.

Зйомки “Чорнобиля” проходили у Вільнюсі, столиці Литви.

Прем’єра серіалу “Чорнобиль” відбудеться 6 травня 2019 року.

Читайте також:
Кабмін виділив землю під будівництво першої вітрової електростанції у Чорнобильській зоні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна