На Житомирщині Порошенко запустив кота до гуртожитку 95-ї бригади

 

Під час робочої поїздки на Житомирщину у понеділок, 11 березня, президент Петро Порошенко відвідав місце дислокації 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України.

У військовому містечку в Житомирі Глава держави ознайомився з виконанням заходів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об’єктів бригади у 2018 році, повідомляє прес-служба АП.

Зокрема, минулоріч у військовому містечку звели чотири гуртожитки поліпшеного планування, капітально відремонтували їдальні та котельні, облаштувати благоустрій та відновили інженерні мережі.

Петро Порошенко оглянув приміщення одного з чотирьох нових гуртожитків та поспілкувався із військовослужбовцями, які будуть в них жити.

Президент разом із військовими, за традицією, перш, ніж зайти до гуртожитку, запустили до приміщення кота.

“Відкривати чергову порцію новозбудованих гуртожитків для наших військових за участі президента та кота – вже добра традиція . Всього гуртожитків, які зводять по всій країні, буде 184. Чотири з них — відкрили сьогодні”, — зазначили на офіційній сторінці Петра Порошенка у Facebook.

Також президент відвідав їдальню та скуштував обід разом з військовими.

ФОТО: Facebook/Petro Poroshenko

“Радий, що перебуваючи на Житомирщині, вдалося і нове сучасне житло для наших захисників оглянути, і пообідати разом з хлопцями, і поспілкуватися. Дякую вам, що ми можемо жити у мирній країні”, — сказав президент.

Він наголосив, що і реалізація програми із будівництва житла, і реформа у системі харчування військових, і багато інших змін у Збройних силах стали можливими завдяки зусиллям міністра оборони, керівництва Генерального штабу та команди волонтерів.

Читайте також:
Армія будує: як споруджується житло для воїнів ЗСУ

На Львівщині знайшовся відомий рудий кіт, що зник із військового гуртожитку у Старичах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна