На Львівщині знайшовся відомий рудий кіт, що зник із військового гуртожитку у Старичах

 

Юрій Бірюков
радник Міністра оборони України

(FB)

Смішна історія про смішного і улюбленого кота.

А він не із Старичів, у нього пункт постійної дислокації у Верблянах, він там квартирується та перебуває на утриманні. І коли минулого тижня заселяли 94-ту казарму в Старичах, кота ось відрядили для виконання службових обов’язків.

Мі-мі-мі, всім сподобався, Петро Порошенко його фоточку запостив, вату і зрадовату на шмаття порвало, все таке. Ось тільки продовження історії знали одиниці…

Саме того вечора кіт зник. Зовсім. Його на Старичах шукали, киць-киць-киць кричали, м’яско скрізь порозкидали, а кіт пропав… Військові хвилювалися, вони ж наступні гуртожитки ось-ось мали заселяти, а кота нема.

Історія із щасливим завершенням, він з’явився на своє ППД через три доби, висловив своє обурення щодо таких “відряджень”, був покупаний, нагодований, оглянутий і… відправлений назад у Старичі. Тепер він там буде жити постійно, військова служба, що ж.

Вся ця історія про те, що вчора 95-та і 96-та казарми із проекту #184гуртожитки були заселені. Ще 250 військових тепер живуть в комфортних умовах, а ми готуємо заселення наступних об’єктів.

Читайте також:
Ічнянський завод випустив крафтове згущене молоко із “бойовою” назвою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.