Європейський мовний союз повідомив, хто відповідає за вибір учасника на “Євробачення”

 

Відповідальність за вибір учасника для “Євробачення” належить безпосередньо  національній телекомпанії.

Про це заявив Європейський мовний союз (EBU), коментуючи скандал навколо українського національного відбору, в якому перемогла співачка Maruv, повідомляє прес-служба конкурсу.

“Кожна національна телекомпанія, яка бере участь, несе відповідальність за вибір свого учасника для Євробачення у відповідності з правилами, встановленими Європейським мовним союзом. Телекомпанія в даний час веде переговори, щоб оголосити представника для конкурсу цього року, і як тільки вони будуть підтверджені, будуть оголошені на офіційних каналах “Євробачення”, – зазначається в заяві.

Як інформувала “Новинарня“, Maruv не буде представляти Україну на пісенному конкурсі “Євробачення-2019”, незважаючи на перемогу у фіналі національного відбору.

Читайте також:
“Своя позиція”. Фіналістки нацвідбору на Євробачення-2019 сестри Опанасюк не визнають окупацію Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна