У Росії горів атомний криголам “Урал”

 

У Санкт-Петербурзі на “Балтійському заводі” в ніч на суботу, 23 лютого, сталася пожежа на споруджуваному універсальному атомному криголамі “Урал”.

Про це повідомляє ТАСС.

“Повідомлення про пожежу на території “Балтійського заводу суднобудування”, на криголамі “Урал” надійшло 23 лютого о 00:45 мск. Відбулося горіння двох погонних метрів пластикової труби повітропроводу. О 01:42 мск пожежа була ліквідована. Відомості про постраждалих не надходили”, —йдеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці листопада 2018 року у тому ж Санкт-Петербурзі сталася пожежа на будівництві криголама “Віктор Черномирдін”. Двоє людей тоді отримали опіки.

Також нещодавно на російський авіаносець “Адмірал Кузнєцов” впав баштовий кран.

Нагадаємо, за час перебування авіаносця “Адмірал Кузнєцов” біля берегів Сирії Росія втратила два винищувачі Су-33 і Міг-29, які невдало приземлилися на палубу і втонули в морі.

При цьому експерти стверджували, що цей авіаносець має статус найбільш проблемного корабля флоту РФ – його силова установка перестала відповідати вимогам.

На шляху слідування судна з Сєвєроморська до Сирії з труб крейсера валив густий чорний дим, що викликало масові насмішки в соцмережах.

Читайте також:
Сирійський похід “Адмірала Кузнєцова” обійшовся бюджету РФ до 10 млрд. руб., – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна