На Буковині прикордонники підстрелили двох контрабандистів

 

Прикордонники відділення “Красноїльськ”, які патрулювали кордон на Буковині, застосували зброю, щоби зупинити напад контрабандистів,  внаслідок чого дві людини отримали поранення.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян у Facebook.

За його даними, близько 13:30, у середу, 20 лютого прикордонники помітили більше десятка осіб з пакунками цигарок, які рухалися в напрямку кордону.

Побачивши прикордонників невідомі кинули пакунки із сигаретами (близько 20 ящиків) та взялися утікати.

“Але вже за кілька хвилин, зрозумівши, що кількісно їх набагато більше, ніж прикордонників, повернулися аби застосувати силу проти наряду та відбити покинуті ящики”, — повідомив Слободян.

Він додав, що прикордонники були змушені застосувати зброю, щоб припинити незаконні дії порушників та не дозволити їм заволодіти зброєю.

“Двоє осіб отримали кульові поранення ніг. Дані громадяни вже доставлені до міської лікарні. Прикордонники проінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи”, — написав Слободян.

Він наголосив, що спротив законним діям прикордонників під час охорони ними кордону “неприпустимий”.

Читайте також:
Контррозвідник і комбат, затримані за тютюнову контрабанду в Сєвєрі, поміщені за ґрати, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.