Порошенко власноруч приєднався до флешмобу #Я_не_стану_на_коліна перед Путіним

 

Президент Петро Порошенко у “Фейсбуці” особисто приєднався до флешмобу #Я_не_стану_на_коліна, який почали у соцмережах його прибічники.

Про це він написав у п’ятницю, 15 лютого.

“Українцям не потрібен Президент і Головнокомандувач, який стане перед Путіним на коліна!
ПП: #Я_не_стану_на_коліна”, – ідеться в дописі (абревіатура ПП означає, що допис робив сам Порошенко).

Флешмоб виник “в піку” кандидату в президенти, лідеру рейтингів Володимиру Зеленському, який нещодавно заявив, що для досягнення миру з Росією готовий стати на коліна перед президентом РФ Володимиром Путіним.

Після цього Петро Порошенко в кількох промовах, докрема на форумі “Відкритий діалог”, заявляв, що він натомість “не стане на коліна перед Путіним”.

“Я хочу підкреслити, що українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, який стане перед Кремлем на коліна, (…) який буде фліртувати або хихикати з Путіним… Українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, першим підписаним документом якого буде акт про капітуляцію перед Москвою. Ми цього не дозволимо”, – запевнив Порошенко.

У флешмобі “Я не стану на коліна”, який започаткував ветеран АТО Олексій Петров (член команди Порошенка), беруть участь багато прибічників Порошенка, волонтери, військові, добровольці тощо. Вони поширюють у соцмережах свої фото з відповідним тегом.

Читайте також:
У Львові активісти та учасники бойових дій влаштували акцію проти Зеленського

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна