У Львові активісти та учасники бойових дій влаштували акцію проти Зеленського

 

У п’ятницю, 8 лютого, у Львові біля міського цирку, де у кандидата в президенти Володимира Зеленського та студії “Квартал 95” був запланований концерт, відбулась акція протесту.

Як повідомляє “Zaxid.net“, в акції брали участь близько 20-30 учасників різних львівських громадських організацій, зокрема “Української спілки учасників АТО”, ГО “Об’єднання добровольців” та “Правого сектору”.

Учасники акції протесту тримали в руках плакати з гаслами: “Ми воювали — ти сміявся та жартував”, “У Львові ти можеш бути клоуном, а не президентом”, “Кандидат ЗЕ — руйнування інституцій держави”, “Українці — не хахлы” та інші.

Учасники акції також принесли на захід дитячі лижі, пофарбовані у кольори російського прапора і хотіли передати їх Зеленському.

До учасників акції протесту вийшов сам Зеленський, і після нетривалої емоційної розмови пікет завершився.

 

Водночас поліція Львівщини повідомляє, що не допустила конфлікту між організаторами концерту одного з кандидатів у президенти та учасниками акції протесту.

“8 лютого близько 150 громадян зібралися біля будівлі Львівського державного цирку, де планувався концерт за участю одного з кандидатів на посаду президента України. Перед початком заходу група громадян висловила протест проти проведення концерту і своє невдоволення претендентом на пост глави держави. Між ними та організаторами дійства виникла словесна перепалка, яка переросла у тисняву”, — розповіли в поліції.

Там зазначили, що силами поліції сторони були розмежовані.

“Правоохоронці не допустили подальше розгортання конфліктної ситуації, після чого група протестувальників розійшлася”, — йдеться в повідомленні.

Читайт також:
“Зелений” мільйонер. Реєструючись у ЦВК, Зеленський задекларував, якими маєтностями володіє

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна