На підтримку Супрун під судом зібралися сотні людей

 

У понеділок, 11 лютого, під Окружним адміністративним судом столиці зібралося близько двох сотень учасників акції на підтримку Уляни Супрун.

Люди прийшли у синіх халатах, підтримуючи таким чином медичну реформу, передає Еспресо.TV.

Дехто взяв із собою зелені яблука, як символ здоров’я. Люди також приходили із плакатами на підтримку Уляни Супрун і розгортали синьо-жовті прапори.

На акцію завітали кілька народних депутатів України та урядовців.

Сама Уляна Супрун з’явилась до приміщення суду о 13:35.

Люди зустрічали її оплесками, скандували її ім’я, а через 10 хвилин прийшов нардеп Ігор Мосійчук з депутатами “Радикальної партії Олега Ляшка”.

Його зустрічали скандуванням :”Ганьба!”. Один з активістів навіть намагався перешкодити йому потрапити до приміщення суду, через що відбулась невелика сутичка між ним та охоронцем нардепа.

Наразі у приміщенні суду триває розгляд клопотання представників уряду.

Міністр юстиції Павло Петренко наголосив на тому, що варто призначити попередню постанову передчасно і скасувати її для того, щоби Супрун могла повернутися до виконання своїх обов’язків.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно в. о. міністра охорони здоров’я України Уляну Супрун відсторонили від виконання своїх обов’язків. Судовий позов був поданий народним депутатом від “Радикальної партії” Ігорем Мосійчуком і частково задоволений.

Читайте також:
#ПідтримуюСупрун: перший коментар Уляни, реакція керівників держави, підтримка соцмереж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна