Доба ООС: один воїн загинув, два поранені, ворог застосував 120-ті міномети

 

За добу п’ятниці, 8 лютого, російські окупаційні війська на Сході дев’ять разів порушили режим припинення вогню, у тому числі двічі – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Водяне; з гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Павлопіль. Під Авдіївкою – крім двох обстрілів з автоматичних гранатометів, та великокаліберних кулеметів також зафіксовано роботу ворожого снайпера.

У смузі ОТУ “Північ” (Луганський напрямок) противник обстріляв наші позиції: тричі з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Кримське; з мінометів 120-го калібру та стрілецької зброї – біля хутора Вільний; із гранатометів – в районі селища Зайцеве.

“Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. За даними розвідки, 8 лютого шість окупантів знищено та семеро отримали поранення“, – заявили у штабі.

З початку доби 9 лютого, станом на 7:00, ворог вогонь не відкривав.

Читайте також:
“Тільки де лайки, поширення у ЗМІ?!” 10-та бригада за п’ять днів знищила чотири машини бойовиків

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна