У парламенті пропонують офіційно заборонити присутність російських спостерігачів на виборах в Україні

 

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко закликала народних депутатів підтримати законопроект про неможливість присутності спостерігачів із Росії на українських президентських і парламентських виборах.

Група народних депутатів за ініціативою нардепа від “Блоку Петра Порошенка” Ірини Луценко зареєструвала у Верховній Раді законопроект про неможливість присутності спостерігачів із РФ на президентських і парламентських виборах в Україні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила перший віце-спікер українського парламенту Ірина Геращенко.

“Разом із колегами зареєстрували законопроект про неможливість участі спостерігачів із країни-агресора РФ на українських президентських і парламентських виборах… Наприклад, Парламентська асамблея ОБСЄ на повному серйозі може включити росіян у свою моніторингову місію. Тому ми повинні підтримати українських дипломатів і на законодавчому рівні сказати росіянам – ні. Поки не віддасте Крим і Донбас”, – написала Геращенко.


Вона зазначила, що на погоджувальній раді закликала колег підтримати цю ініціативу.

Відповідний законопроект №9524 зареєстровано в парламенті у понеділок, 4 лютого.

Читайте також:
ЦВК не зареєструвала кандидатами в президенти комуніста Симоненка і “сепара” Соловйова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна