Невідомі обстріляли київський офіс НСЖУ

 

Невідомі обстріляли з вогнепальної зброї вікна в офісі столичної організації Національної спілки журналістів України на Хрещатику.

Про це повідомили у прес-службі НСЖУ.

“Подія трапилася в ніч проти 1 лютого. Пошкоджене вікно-вітрину у Київській регіональній організації Національної спілки журналістів України виявили уже наприкінці робочого дня і одразу звернулися до правоохоронців”, — йдеться в повідомленні.

За словами відповідального секретаря столичної організації НСЖУ Алли Малієнко, у поліції заявили, що дивуватися немає чого: приміщення знаходиться в самому центрі Києва, на вулиці Хрещатик (вул. Хрещатик, 10, — “Н”), де стрілянина — не дивина, адже у місті останнім часом з’ясування стосунків із використання вогнепальної зброї, а за попередніми висновками, мова йде саме про бойову, а не травматичну зброю, трапляється досить часто.

Нині правоохоронці з’ясовують обставини події, зокрема – досліджують записи із камер спостереження.

Малієнко додала, що в організації тим часом вирішують питання, де відшукати кошти на заміну вікна.

За попередніми підрахунками, збитків завдано на 15-20 тисяч гривень.

Читайте також:
За два роки зафіксовано 175 фізичних атак на журналістів, — НСЖУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна