Порошенко в останній день подав документи до ЦВК

 

Президент Петро Порошенко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти на виборах-2019.

Про це надвечір 3 лютого повідомив у соцмережі прес-секретар Святослав Цеголко.

З оприлюднених фото видно, що Порошенко подавав пакет документів особисто, в доброму гуморі, разом із ним була дружина Марина.

Учасники групи “Хто замовив Катю Гандзюк?”, які раніше цього дня перекрили банерами центральний вхід до ЦВК, заявили, що президент зайшов до будівлі з чорного ходу.

Вибори президента призначено на 31 березня. 3 лютого – останній день, коли Центрвиборчком приймає документи від претендентів на посаду. Реєстрація кандидатів триває до 8 лютого.

Наразі кандидатами у президенти зареєстровано 28 осіб: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євген Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насиров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Ківа, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк, Володимир Зеленський, Сергій Тарута, Інна Богословська, Ігор Смешко, Микола Габер та Юрій Дерев’янко.

Удень 3 лютого документи до ЦВК подав журналіст-розслідувач Дмитро Гнап, який напередодні зібрав потрібні на заставу 2,5 млн. грн. фандрайзингом.

Читайте також:
Порошенко висунувся на другий термін

Яценюк вирішив іти на вибори до Ради й уряду, а не президента. РІШЕННЯ З’ЇЗДУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна