Гнап фандрайзом зібрав 2,5 млн. грн. для застави на виборах президента

 

Висуванець партії “Сила людей”, колишній журналіст-розслідувач Дмитро Гнап в останній день фандрайзингової компанії зібрав 2,5 млн. грн., необхідні для реєстрації кандидатом у президенти.

Як передає “Новинарня“, про це сам кандидат заявив на своїй сторінці в “Фейсбуці” надвечір 2 лютого.

“Так, ми змогли! Ми всі разом з вами змогли!  Ми отримали близько трьох мільйонів гривень. І наш бухгалтер вже відправив платіж для моєї застави в ЦВК”, – написав Гнап, поширивши фото, на якому його команда святкує зібрану суму.

“Я хочу подякувати кожному з вас за те, що ви повірили в можливість змін! Що ви не здалися.  Це вдалося не мені. Це вдалося всім нам!” – додав політик.

Він закликав зібратися завтра (3 лютого) о 12.00 під ЦВК, би він “подякував кожному з вас”.

“І хочу щоб ми разом з вами почали круту і переможну кампанію. Розпочавши чергову хвилю. Думаєте, це не можливо? Згадайте, як ніхто не вірив в те, що ми зберемо ці кошти”, – заявив Гнап.

Як відомо, з’їзд партії “Сила людей” 20 січня після гарячих дискусій прийняв рішення про висунення кандидатом у президенти керівника “Слідства.інфо” Дмитра Гнапа, який вирішив іти в політику і  набрав найбільшу кількість голосів на внутріпартійних праймеріз.
Після цього почалася кампанія зі збору коштів на заставу, потрібну для участі у виборах. Сам Гнап назвав умову, за якої зніметься з виборів на користь іншого кандидати.

Протягом останньої ночі перед дедлайном 917 людей внесли гроші (близько 1 млн.) на заставу для Гнапа. Таким чином, уранці 2 лютого лишалося дозбирати 400 тис. грн.

Читайте також:
Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради, — Гнап

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна