Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради, — Гнап

 

У селищі Шишаках  на Полтавщині, де у п’ятницю, 19 жовтня, відбувалося виїзне засідання Полтавської обласної ради, двоє чоловіків облили журналіста-розслідувача Дмитра Гнапа нечистотами. За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це журналіст, який заявив про наміри іти в політику і балотуватися на виборах, написав на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент трапився близько 10:00 неподалік Шишацької районної державної адміністрації.

Сам Гнап пояснив, що прибув на сесію облради, аби завадити депутатам “продовжити дерибан газових родовищ”.

“Ледь прорвалися через міліцейський кордон і зайшли в сесійну залу. Я своїм запахом трохи зіпсував квітучий настрій керівництву Полтавської облради. Яке вже внесло в порядок денний дерибан п’яти родовищ газу невідомими фірмами-прокладками”, — написав Гнап.

Як повідомляє Громадський рух “ЧЕСНО”, 19 жовтня депутати мали розподіляти ліцензії на розробку кількох газових родовищ.

“Сесія у липні закінчилася тим, що було вкрадено 14 газових родовищ. Депутати Полтавської облради усіх фракцій проголосували за те, щоб без аукціону віддати всі газові родовища сумнівним фірмам-прокладкам, більша частина яких пов’язана з російським скандальним олігархом Павлом Фуксом. Наша присутність завадила їм вкрасти більше родовищ”, — сказав Гнап у коментарі “24 каналу”.

За його словами, без аукціонів сумнівним фірмам передали 4 родовища. “Загалом, хотіли винести 7 газових родовищ на передачу різним фірмам. У таких “фірм” немає ані працівників, ані обладнання, а офіси знаходяться в саунах, ламбардах чи неіснуючих офісах. Тобто сьогодні хотіли вкрасти 7 газових площин, натомість вкрали тільки 4“, — зауважив журналіст-розслідувач.

Читайте також:
Керівник “Слідство.інфо” Дмитро Гнап заявив, що йде в політику. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна