Ще один футболіст “Шахтаря” перейшов у чемпіонат Росії

 

Український футболіст ФК “Шахтар” Олег Данченко став гравцем “Єнісею” (Красноярськ).

Про це 1 лютого повідомив офіційний сайт російського клубу.

Захисник Данченко гратиме в Сибіру на правах оренди до кінця сезону 2018/19.

“Єнісей” виступає в російській прем’єр-лізі і в дебютному сезоні посідає останнє, 16-те, місце після 17 турів, відстаючи від рятівної 14-ї позиції на 6 очок.

24-річний вихованець запорізького футболу Олег Данченко перейшов у “Шахтар” у 2016 році, а до цього грав за хмельницьке “Динамо” та одеський “Чорноморець”; у сезоні 2017/18 Данченко виступав на правах оренди за російський “Анжи”.
Універсальний оборонець викликався до національної збірної України, але не зіграв жодного матчу. Також в активі Данченка 29 поєдинків за молодіжну збірну України.

Нагадаємо, це другий футболіст, який перейшов із донецького “Шахтаря” в чемпіонат Росії протягом поточного міжсезоння. На початку тижня “гірники” продали в пітерський “Зеніт” захисника збірної України Ярослава Ракицького.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна