У Харкові зловили бойовика “ЛНР” із “Нічних вовків”

 

Контррозвідники Служби безпеки України викрили у Харкові бойовика терористичної організації “ЛНР”.

Як передає “Новинарня“, про це в п’ятницю, 25 січня, повідомив прес-центр СБУ.

“Оперативники спецслужби встановили, що мешканець обласного центру у жовтні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в складі так званої «добровольной народной дружины МВД ЛНР «Ночные волки», він виконував завдання терористів з бойової охорони та обслуговування важкої броньованої техніки і артилерії. Також зловмисник супроводжував транспортні засоби бойовиків, що перевозили тимчасово окупованою територією Луганської та Донецької областей незаконні вантажі, зокрема контрабандні товари”, – зазначено в повідомленні.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області почали стосовно фігуранта кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України (“Створення не передбачених законами України воєнізованих формувань або участь у їх діяльності”).

Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Читайте також:
Бойовика “ЛНР”, взятого в полон під час рейду 25 омбп, посадили на 10 років з конфіскацією

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна