Кандидат у президенти “погорів” на крадіжці шапок у Давосі

 

Кандидат у президенти Ігор Шевченко під час Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі набрав шість безкоштовних шапок у автоматі, де можна безкоштовно взяти собі теплу річ, якщо свою забув удома.

Однак після зауваження охоронця, він продовжив нагрібати головні убори.

Такою неоднозначною поведінкою Шевченко самостійно поділився зі своїми підписниками на сторінці у соцмережі Facebook.

Перший пост кандидата у президенти про шапку був опублікований 22 січня, передає ТСН.

https://www.facebook.com/ihor.shevchenko.ua/videos/513077065868656/?t=0

“У Давосі сонячно, але морозно — потрібна шапка. Якщо забув шапку вдома, вихід є”, — розповів на відео Шевченко біля рекламного стенду магазину з безкоштовними шапками, який стоїть на вулиці у Давосі.

Наступного дня Шевченко повернувся до стенду та набрав ще 5 шапок.

“Мій вчорашній пост про шапку викликав шквал емоцій та прохань від друзів привезти їм таку саму у подарунок. Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я би не був Шевченком, якби не вдався до “шапкових махінацій” заради друзів”, — пише кандидат у президенти.

За його словами, Шевченко прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але “вже на цю годину охочих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато”.

“Відстоявши в черзі, я взяв зразу чотири шапки, більше совість не дозволила. Відійшов десять метрів і зрозумів, що мало взяв. Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з’явився охоронець і ледь мене не арештував. Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем, якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. Внаслідок складних дипломатичних перемовин він “дозволив” мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього “не бачить”. Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку. От так, на що тільки не підеш заради друзів!”, — написав Ігор Шевченко.

У коментарях користувачі соцмережі різко критикують Шевченка за таку поведінку.

Багато хто звинувачує його у непристойній поведінці та у тому, що він ганьбить країну.

Також Шевченка порівняли з екс-президентом України Віктором Януковичем, який у юнацтві відсидів у тюрмі за те, що зривав шапки з перехожих.

Читайте також:
Тимошенко в Давосі заявила, що в її команді ніколи не було і не буде проросійських політиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна