Тимошенко в Давосі заявила, що в її команді ніколи не було і не буде проросійських політиків

 

Лідер партії ВО “Батьківщина”, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко в Давосі заявила, що в її команді не було в минулому і не буде в майбутньому проросійських політиків, і наголосила на необхідності міжнародної допомоги у протидії втручанню Росії в майбутні вибори в Україна.

“У нашій команді ніколи не було і не буде проросійських політиків”, — сказав лідер “Батьківщини” в четвер, 24 січня, на “Українському сніданку”, організованому Фондом Віктора Пінчука в Давосі, де триває Всесвітній економічний форум, передає “Інтерфакс-Україна”.

Тимошенко заявила, що в разі її перемоги на виборах нікого з проросійських політиків не допустять до керування.

За словами лідера “Батьківщини”, на відміну від чинного президента, вона “не матиме бізнесу в Росії”.

Тимошенко також закликала не допустити зовнішнього втручання в українські вибори. “Якщо США було складно протистояти втручанню Росії у вибори, то нам ще складніше, нам потрібна допомога”, — заявила вона.

Розповідаючи про свої плани у разі перемоги на президентських виборах, лідер “Батьківщини” наголосила на необхідності затвердження нової Конституції.

“Ми намагаємося розробити архітектуру нової України після виборів. Усіх закликаю до дискусії, як організувати життя в Україні після президентських виборів”, — сказала Тимошенко, зазначивши, що така дискусія має бути широкою і не обмежуватися однією партією.

На її думку, фрагментарні зміни за останні чотири роки не принесли результату, зокрема, в антикорупційній боротьбі, тому саме зараз треба подумати, якою має бути інфраструктура.

“Зараз хаос, але це кращий шанс побудувати стрункий порядок”, — вважає Тимошенко.

Коментуючи репліку ведучого, що багато хто в Україні сприймає Тимошенко як частину старої системи, вона зазначила, що це не так погано, адже у світі є приклади великий успішності “старих політиків” з урахуванням досвіду, професійності та життя, які проживає кожен політик.

Читайте також:
Расмуссен і Коельо заперечили інтерпретацію їхніх виступів як підтримку Тимошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.