Прокат історичного екшену “Крути 1918” стартує на початку лютого

 

Фільм “Крути 1918” вийде в український прокат 7 лютого 2019 року.

Про це повідомила прес-служба Держкіно.

“Історичний екшн “Крути 1918” створений за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918 року. На тлі доленосних подій у країні двоє братів Андрій та Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене червоними агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська”, – розповіли про фільм у відомстві.

Режисер фільму – Олексій Шапарєв.
Продюсер – Андрій Корнієнко.
У ролях: Євген Ламах, Надія Коверська, Андрій Федінчик, Олексій Тритенко, Віталій Салій, Олександр Піскунов, Максим Донець, Дмитро Ступка, Остап Ступка, Наталя Васько, Богдан Юсипчук.
Композитор – Марко Моріні.
Саундтрек: Христина Соловій, “Гайдамаки”.
Виробництво: Good Morning Film за підтримки Держкіно.

Як інформувала “Новинарня“, прем’єра фільму “Крути 1918” планувалася на жовтень 2018-го, але була перенесена. Виробництво історичної драми завершили в грудні.

Читайте також:
“Таємний щоденник Симона Петлюри”: на старі граблі обома ногами

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна