Оголошення вироку Януковичу відбудеться 24 січня

 

У четвер, 24 січня, в Оболонському райсуді Києва почнуть оголошувати вирок колишньому президенту-втікачеві Віктору Януковичу, обвинуваченому в державній зраді.

Про це 23 січня повідомила прес-служба суду.

“24 січня 2019 року о 09:00 годині в приміщенні суду за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-Є у залі судових засідань № 15 відбудеться проголошення вироку у кримінальному провадженні за обвинуваченням Януковича Віктора Федоровича”, – зазначили в прес-службі.

Екс-президента обвинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України), ч. 1 ст. 111  (державна зрада), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Як інформувала “Новинарня“, 18 листопада 2018 року російські ЗМІ поширили інформацію про те, що Янукович нібито був госпіталізований “в нерухомому стані з підозрою на травму хребта і травму коліна, які він отримав під час гри в теніс на одному з підмосковних кортів”.
Оболонський районний суд Києва, якому залишилося вислухати заключне слово Януковича, у зв’язку із заявою захисту щодо травми підзахисного переніс засідання на 5 грудня та дозволив йому виступати лежачи. Однак 5 грудня Янукович не вийшов на відеозв’язок у суд.

Читайте також:
“Замість довідки про нежить зламали хребет”.
Як соцмережі відреагували на травму Януковича

Журналісти показали могилу сина Януковича в окупованому Севастополі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна