“Це реально саботаж”. Фіскали ОС “накрили” під Лисичанськом копанку-кар’єр, про яку знають усі

 

Спецпідрозділ податкової міліції ДФС України, залучений до складу Об’єднаних сил, спільно з Лисичанським ВП ГУ Нацполіції в Луганській області 11 січня “встановив факт” незаконного видобутку кам’яного вугілля з використанням спецтехніки поблизу міста Лисичанськ. Вилучено спецтехніку та незаконно видобуте вугілля на загальну суму 8,2 млн. гривень.
Про це повідомив прес-центр ООС у “Фейсбуці“.

Вирішується питання щодо внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР.

Колишній голова Луганської ОДА і ВЦА, нині – заступник міністра з питань тимчасового окупованих територій Георгій Тука у свою чергу зазначив у соцмережі, що “горезвісна «копанка» на околиці Лисичанська (…) вже далеко не «копанка», а справжній кар’єр”, і про її існування відомо давно.

“«Свої» люди своєчасно поінформували. Знов довелося звертатись до Юрія Луценка безпосередньо. Коли ж вони вже нажруться, ці потвори?
А місцева влада, схоже, все така ж «сліпа», як і за часів пана Гарбуза… Вдруге доводиться втручатись, перебуваючи в Києві і звертаючись до Генерального прокурора… Це ж реальний місцевий саботаж!!!” – додав Тука.

Читайте також:
На Луганщині фіскали закрили нелегальну копанку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.