ЦВК дозволила “Нацдружинам” спостерігати за виборами

 

Центральна виборча комісія на засіданні 11 січня дала дозвіл мати офіційних спостерігачів на виборах президента 31 березня громадським організаціям “Рада Громадської варти”, “Національні дружини”, “Запорізький кризовий медіа центр” і ВГО “Комітет виборців України”.

Таким чином, вже 17 громадських організацій можуть спостерігати за виборами президента України 31 березня.

Цього ж дня ЦВК відмовила в реєстрації кандидатами на пост президента України Віталію Велідченку і Сергію Фаренюку, які 8 січня подали документи в комісію.

“Розглянувши надані документи, комісія встановила їх невідповідність вимогам виборчого закону і відмовила Велідченку Віталію Ігоровичу і Фаренюку Сергію Григоровичу в реєстрації кандидатами на пост президента України на чергових виборах президента України 31 березня 2019 року”, – повідомила в п’ятницю прес-служба ЦВК.

Читайте також:
Гриценко став кандидатом у президенти від “Громадянської позиції”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна