Гриценко став кандидатом у президенти від “Громадянської позиції”

 

У п’ятницю, 11 січня, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив, що братиме участь у виборах президента України 31 березня 2019 року.

Про це повідомила прес-служба партії “Громадянської позиції” у Facebook.

Його кандидатуру висунули на з’їзді партії, який відбувся у Києві. За відповідне рішення проголосували всі 265 присутніх делегатів.

“Для мене це честь і величезна відповідальність. Я знаю, як підняти країну і армію. Я не підпишу жодного популістського закону і міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни. Досить одного президентського терміну, щоби закласти фундамент. Від нинішнього рішення залежить майбутнє країни”, — сказав Гриценко, коментуючи своє висунення.

“Я вам гарантую, що в президента України не буде офшорів, власності за кордоном, я гарантую, що піраміда корупції перетвориться у трапецію в перший день мого вступу на посаду президента”, — заявив під час свого виступу Гриценко.

Як повідомляла “Новинарня“, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Зокрема, серед зареєстрованих кандидатів на посаду президента вже значаться прізвища народного депутата Сергія Капліна, самовисуванця Віталія Скоцика, висуванця від “Громадсько-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка та висуванця від партії “Об’єднання Самопоміч” Андрія Садового.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року.

Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн. гривень.

Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Читайте також:
“Медецина, песії, вайна”. Яку програму пишуть Зеленському його прихильники в соцмережах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна