“Медецина, песії, вайна”. Яку програму пишуть Зеленському його прихильники в соцмережах

 

Актор-комік Володимир Зеленський запропонував користувачам соцмереж скласти йому передвиборчу програму, написавши про п’ять головних проблем країни очима кожного.

За його словами, “старі політики живуть за принципом – ні в кого нічого не спитати, багато пообіцяти, нічого не зробити”. “Я вчиню інакше – ми напишемо програму разом з тобою!” – сказав Зеленський, який оголосив про намір балотуватися в президенти в ніч на 1 січня.

Через два дні “Новинарня” зібрала значимі уривки майбутньої , слід розуміти,програми кандидата в президенти Зеленського.

Як видно із дописів прибічників артиста (а вони представляють здебільшого російськомовний електорат центру і південного сходу України), головне зараз – “остановить непонятную войну”, підняти зарплати й пенсії, знизити ціни й податки (а ще краще – скасувати взагалі).

“Ми з цими людьми в одній країні живемо. І вони підуть голосувати. І їх багато”, – констатує журналіст Стас Козлюк.

“А загалом, навіть якби не було Зеленського – його варто було б придумати. Бодай заради того, аби відкрити портал у дивний і чудовий світ бажань і світогляду українців”, – додає він.

“Піду туди – не знаю куди, принесу те – не знаю що. По дорозі посміємося”, – так у свою чергу оцінює “коротку викладку” програми кандидата в президенти Зеленського політолог Віктор Таран.

Оцініть і ви:

Читайте також:
Зеленський іде в політику з партією “Слуга народу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна