Силовий підрозділ “Нацкорпусу” до своєї річниці влаштував “заприсяження”. ФОТО

 

У неділю, 28 січня, в Києві відбулося “заприсяження” активістів організації “Національні дружини”, афільованої з партією “Національний корпус” (колишній ЦК “Азов”).

Акція була призначена на першу річницю утворення “НД”.
Вона почалося з шикування бійців регіональних підрозділів “НД” в мілітарних одностроях зі штандартами на Майдані Незалежності. Звідки близько шести сотень “нацдружиників” пройшли маршем через Хрещатик і бульвар Лесі Українки до фортеці “Косий капонір”.

На самій церемонії “заприсяження” перед “дружинниками” виступив лідер “Національного корпусу”, народний депутат Андрій Білецький.

За його словами, “до лав “Нацдружин” приєднуються справді небайдужі та активні молоді люди, котрі діють із впевненістю в тому, що наша нація є непереможна”.

Очільник парамілітарного формування висловив переконання в тому, що лави “Нацдружин” будуть рости та поповнюватися.

Фоторепортаж:

Нацдружини 28.01.2018 _0 Нацдружини 28.01.2018 _4 Нацдружини 28.01.2018 _3 Нацдружини 28.01.2018 _2 Нацдружини 28.01.2018 _5 Нацдружини 28.01.2018 _6
<
>

“Ця ініціатива “Азовського руху” всього за рік довела свою ефективність в боротьбі проти нелегальних алкоточок, наркопритонів, незаконних гральних закладів та інших інструментів морального геноциду українців”, – так характеризує діяльність “дружин” сайт “Нацкорпусу” “Азов-прес“.

Відео:

Читайте також:
Поліція знешкодила тротилову шашку на вікні “Нацкорпусу” Білецького

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна