Садовий припускає об’єднання з Гриценком і Вакарчуком на парламентських виборах

 

Кандидат у президенти України Андрій Садовий ухилився від відповіді на питання, чи може він підтримати інших кандидатів на президентських виборах у березні.

У той же час, він готовий до політичного союзу на парламентських виборах восени.

Про це він сказав в ефірі “Громадського радіо”.

На питання, чи він готовий до об’єднання з ліберальними кандидатами на президентських виборах, Садовий відповів, що його кандидатуру підтримала партія.

Водночас він заявив, що бачить можливість ширшого альянсу на парламентських виборах.

“Без якісного парламенту нічого не буде. Для мене дуже важливо об’єднати і Вакарчука, і Гриценка, Демальянс, Силу людей, всі тверезо мислячі політичні структури, щоб ми на парламентські вибори ішли однією потужною командою і мали більшість в парламенті. Тоді реально почнуться зміни”, — зазначив він.

Як повідомляла “Новинарня“, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Зокрема, серед зареєстрованих кандидатів на посаду президента вже значаться прізвища народного депутата Сергія Капліна, самовисуванця Віталія Скоцика, висуванця від “Громадсько-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка та висуванця від партії “Об’єднання Самопоміч” Андрія Садового.

Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування на пост глави держави та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року.

Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн. гривень.

Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.

Читайте також:
“Медецина, песії, вайна”. Яку програму пишуть Зеленському його прихильники в соцмережах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна