ЦВК ліквідувала закордонні виборчі дільниці в Росії

 

Центрвиборчком ліквідував п’ять закордонних виборчих дільниць, утворених при дипломатичних установах у Російській Федерації.

Про це йдеться у постанові ЦВК №274 від 27 грудня “Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 12 квітня 2012 року № 67”, оприлюдненій на сайті ЦВК.

Згідно з документом, ліквідовано виборчі дільниці: №900075 (при Посольстві України в РФ (Москва), №900077 (при Генеральному консульстві в Ростові-на-Дону), №900078 (при Генеральному консульстві України в Санкт-Петербурзі), №900117 (при Консульстві України в Єкатеринбурзі), №900118 (при Консульстві України в Єкатеринбурзі).

Також ЦВК змінила межі виборчих дільниць, утворених при Посольствах України в Грузії, Казахстані і Фінляндії, розширивши регіонами РФ, які були закріплені за ліквідованими дільницями.

Як повідомляла “Новинарня“, у понеділок, 31 грудня, в Україні стартувала виборча кампанія з чергових виборів президента України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна