Доба ООС: п’ять обстрілів, важкі міномети на Луганщині, один поранений

 

За добу 25 грудня, Різдво за григоріанським календарем, російські окупаційні війська п’ять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Зокрема, ворог здійснив обстріл із мінометів калібрів 120 та 82 мм позицій Об’єднаних сил в районі селища Кримське на Луганському напрямку, а в районі Золотого-4 на Попаснянському напрямку – з мінометів калібру 82 мм.

“Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селищ Новотошківське, станиця Луганська – на Луганському напрямку та в районі міста Авдіївка на Донецькому напрямку… Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби”, – сказано у зведенні.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.
Про бойові безповоротні втрати штаб не повідомляє.

За даними розвідки, 25 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено.

З початку доби 26 грудня, станом на 7:00, ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів в районі селища Гнутове на Маріупольському напрямку.
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил протягом поточної доби немає.

Читайте також:
Бойовики обстріляли селище Південне під Горлівкою, – МОУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна