Рух Пушиліна у “ДНР” очолив росіянин, який раніше займався “МММ”

 

Ватажок угруповання “ДНР” Денис Пушилін призначив Олексія Муратова керівником центрального виконкому підконтрольного йому руху “Донецька республіка”

Таке рішення було оголошено у п’ятницю, 21 грудня, на з’їзді активу “ДР”, що відбувся у загарбаному росіянами та найманцями українському місті Донецьк, передають Новости Донбасса.

На цій посаді Муратов замінив Наталію Волкову, яка стала “депутатом ДНР”.

Олексій Муратов — громадянин Росії, був депутатом міста Курчатов Курської області від політичної партії “Єдина Росія”. Однак, у 2012 році він склав із себе депутатські повноваження і став функціонером фінансової піраміди “МММ”.

“Прошу вас звільнити мене в зв’язку з тим, що зможу більш ефективно допомагати людям, розвиваючи соціальну мережу МММ”, — написав Муратов в своїй заяві і уточнив, що цілі і завдання “Єдиної Росії” суперечать ідеям МММ.

Після цього Муратов вирушив розвивати “МММ” до Індії, однак там був затриманий поліцією штату Ассам за підозрою в шахрайстві. Росіянина випустили під заставу й, за інформацією ЗМІ, він нелегально залишив країну.

Наприкінці травня 2014 року Муратов оголосив себе “офіційним представником “ДНР” в Росії”.

Читайте також:
“Інавгурація” Пушиліна: кадети, “конституція”, гості з Криму і курс на єднання з РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна