На Донбасі розпочалася акція “Солодощі від Командувача”

 

Напередодні дня святого Миколая на Донбасі для дітей з прифронтових населених пунктів розпочалася доброчинна акція “Солодощі від Командувача”.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

Протягом грудня-січня понад 10 тисяч маленьких мешканців Донецької та Луганської областей отримають солодкі подарунки до новорічних та Різдвяних свят.

Перша зимова зустріч українських воїнів з дітьми відбулася 18 грудня у с. Опитне Бахмутського району у приміщенні селищного Будинку культури під час концерту дитячих творчих колективів, який вони підготували для своїх захисників.

Понад 300 дітей із Донеччини отримали солодкі подарунки до зимових свят.

“Діти — це наше майбутнє, а про нього потрібно думати уже сьогодні. Я — батько, у мене троє дітей. Я хотів би свої найкращі батьківські почуття передати не лише своїм дітям, а й тим, які перебувають зараз на лінії зіткнення”, — сказав Командувач операції об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Благочинна акція відбувається у рамках стратегічної гуманітарної ініціативи Командувача об’єднаних сил “Допомога Схід” генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Її пріоритетом є надання ефективної та різнопланової допомоги мешканцям Донбасу й, насамперед тим, які живуть уздовж лінії зіткнення.

Як інформувала “Новинарня“, у Святого Миколая вірять понад 40% українців, і ця віра за останні роки зросла.

Читайте також:
Танковий Миколай. Замкомбата батальйону “Звіробій” возить подарунки дітям загиблих побратимів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна