На Закарпатті затримали контрабандиста з безпілотником. ВІДЕО

 

На Закарпатті прикордонники затримали тютюнового контрабандиста, який переправляв цигарки через румунський кордон безпілотним літальним апаратом.
Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба ДПСУ.

Зазначається, що громадянина України ввечері 6 грудня затримали прикордонники Мукачівського загону спільно з оперативними співробітниками та офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

“Під час патрулювання кордону прикордонний наряд відділення «Солотвино» почув шум двигуна малого літального апарату. З метою пошуку його можливих місць зльоту та посадки було негайно задіяно групу реагування, яка виявила на околиці населеного пункту Солотвино автомобіль «Форд» чеської реєстрації. В багажному відділенні автівки правоохоронці виявили ноутбук, за допомогою якого здійснювалось дистанційне управління квадрокоптером. Згодом, під час перевірки місцевості, прикордонники швидко знайшли й квадрокоптер”, – сказано в повідомленні.

Затриманий водій транспортного засобу – 27-річний громадянин України.

“В ході взаємообміну інформацією з румунськими колегами стало відомо, що ними на вказаному напрямку виявлено пакунок з тютюновими виробами, який, ймовірно, за допомогою квадрокоптера переправив на суміжну сторону затриманий українськими прикордонниками громадянин.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення, а також складання адмінпротоколів затриманого українця доставлено до прикордонного підрозділу”, – зазначили в ДПСУ.

Читайте також:
Спінінг, тирса, коні. Топ схованок цигаркових контрабандистів

Помер офіцер-прикордонник, збитий контрабандистами на Закарпатті

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна