Бабін прокоментував свою відставку з посади представника президента в Криму

 
Борис Бабін подав заяву про відставку з посади представника президента в АР Крим ще до того, як Росія захопила українські судна в Керченській протоці.

Про це він сказав в ефірі “Громадського“.

“Це мій особистий вибір, який мав низку передумов. Я впевнений, що продовжуючи виконувати свої обов’язки на посаді, це б не призвело до користі”, — заявив Бабін.

На запитання, чи пов’язане його звільнення з тим, що він критикував владу Херсонщини, Борис Бабін сказав: “Я упевнений, що якби була лише проблема цієї влади у країні, то звільнятися було б не дуже розумно. Я не кажу, що цієї проблеми немає, але вона не є єдиною підставою мого рішення. Є низка підстав, пов’язаних між собою”.

Бабін додав, що у найближчі півроку не пов’язуватиме своє життя з політикою.

Раніше він виступив одним з основних критиків влади Херсонщини на виїзному засіданні тимчасової слідчої комісії у справі вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна