У Львові ветерани допомагають зібрати кошти на банк крові для собак

 

У Львові ветерани війни допомагають створити унікальний для Західної України банк крові для домашніх тварин.

Про це у понеділок, 3 грудня, повідомили у Львівському комунальному підприємстві “Лев”.

Для цього військові взяли участь у проекті “Вірні назавжди”  — і сфотографувалися для тематичного календаря з приблудними собаками, підопічними ЛКП “Лев”.

Придбавши благодійний календар на 2019 рік, можна долучитися до доброї справи і разом з українськими героями допомогти врятувати більше собак.

“У суспільстві дуже часто військових, ветеранів мимоволі стараються не зауважувати, створювати свої, хибні уявлення про цих хлопців та дівчат. Так і вуличні собаки – це явище болюче та малоцікаве для загалу. У проекті ці дві теми об’єднані для спільної чудової мети”, — говорить головний спеціаліст відділу промоції міста Ольга Бачинська.

“У тісній співпраці чотирилапих та ветеранів ми створили календар, кошти з продажу якого, будуть спрямовані на створення банку крові в ЛКП “Лев”, – додає зоозахисник.

За її словами, мета проекту “Вірні назавжди” — “показати громаді, що ветерани – це сильні люди, які здатні допомагати та творити добро”, а також привернути увагу до проблем приблудних тварин, які шукають свою домівку чи потребують лікування.

Ініціаторами проекту для допомоги собакам стали Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій та Львівська міська рада.

Придбати календар можна у ЛКП “Лев” (м. Львів, вул. Промислова, 56) або на Різдвяному ярмарку у Львові чи онлайн.

Читайте також:
#ВишийДляГероя: купуйте вишивані набори і футболки з Мамаєм
– підтримуйте армію

Більше ніж терапія. Як собаки допомагають в реабілітації військових і дітей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна