#ВишийДляГероя: купуйте вишивані набори і футболки з Мамаєм – підтримуйте армію

 

Виробник товарів для рукоділля “Повітруля” разом із благодійним фондом допомоги армії “Повернись живим” і волонтерським об’єднанням “Народний тил” започаткували акцію #ВишийДляГероя.
Усі кошти від продажу набору для вишивки “Козак Мамай” підуть на допомогу військовим.

Також 100% виручених коштів будуть переказані на армію із вишиваних закладок та чашок із зображенням Мамая. Із проданих футболок з козаком на армію піде по 100 гривень.

“Козак Мамай – це потужний образ захисника України, дивлячись на який, проводиш паралелі з сучасними героями. Картини з Мамаєм мали сакральне значення в українській культурі та зазвичай висіли в хатах у кутку з іконами”, – зазначають у фонді “Повернись живим”.

“Це проект моїх друзів, які з 2014 року з головою занурилися у волонтерство в “Народному тилу”. Дівчат, які на складі на Жилянській перебрали-пересортували тонни форми і снаряги на фронт”, – зазначає волонтер, співзасновник “Народного тилу” Роман Сініцин, закликаючи підтримати акцію.

За його словами, 100% усіх коштів із продажу вишиваних наборів підуть на тепловізори та приціли для військових.

Схема вишивки розроблена за картиною ужгородського художника Михайла Домбровського.

Автор розробки – Людмила Єрмілова, головний дизайнер у “Повітрулі”.

Із самого початку війни Людмила плела маскувальні сітки та “кікімори”, розмальовувала гільзи петриківським розписом для аукціонів на користь військових.

Її партнерка по “Повітрулі” Саша Чайцина працювала на складі «Народного тилу». Тож ця акція – продовження їхньої волонтерської діяльності.

“У вишитій картині закладені автентичні українські символи: дуб, кінь, бандура, зброя, чарка й люлька. Якщо ж вишивання – це не ваше, в акції беруть участь супутні товари з Мамаєм: футболка, чашка або простенький набір для вишивки книжкової закладки”, – закликають у фонді “Повернись живим”.

#ВишийДляГероя – допоможи зберегти життя українським захисникам!

Замовити набір можна онлайн на сайті “Повітрулі”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна